No utilice acentos en la búsqueda
Búsqueda personalizada

04 mayo 2018

GENMA ESPIGARES TRIBÓ

Rafael del Barco Carreras

Barcelona 4-5-2018. La burla de ayer en el Parlament sin duda se repetirá o materializará hoy. Burla al 52% de los catalanes que votamos NO a la independencia y la corrupción, y que no se limitó a la LEY DE PRESIDENCIA con que pretenden nominar a PUIGDEMONT, sino apuntando en los pasillos la elección de su SECRETARIA ELSA ARTADI. Personaje convertido en la 'luz y esperanza para Cataluña' como si lanzaran un producto comercial. Insisto gracias a la fuerza y convicción o fe en TV3 y los medios subvencionados de los adictos a la secta o tribu independentista. Una desconocida añadida al guión y discurso 'oficial'. Más que burla un cachondeo que se magnificó según publica el subvencionado EL NACIONAL:

"No sólo los lazos amarillos colocados en los escaños de los diputados encarcelados recuerdan este jueves a los presos políticos. En la sesión parlamentaria de esta semana también ha cogido protagonismo una camiseta que pide la liberación del vicepresident Oriol Junqueras.
La diputada republicana Gemma Espigares ha lucido una camiseta amarilla con el lema 'Free Junqueras' desde el atril del hemiciclo."

A la comedia parlamentaria que se edita más para TV3 que para dotarnos a los catalanes de leyes que potencien el desarrollo de Cataluña, añaden la mascarada de la 'enfermera, investigadora, y política catalana' según su biografia, y que dice en su twitter padece la represión del Reino de España. Una represión que debe completarse con su lista de cargos, algunos no remunerados puntualiza, que la convierten en una muy privilegiada de ese Reino del que cobra a través de los Presupuestos Generales.

Otro inútil o peligroso sueldo y devengos a sumar a la MALVERSACIÓN.
 

WIKIPEDIA: 
Gemma Espigares y Tribó ( Lleida , 1988 ) es una enfermera, investigadora y política catalana . [1]
Es Técnica Superior en Dietética, Graduada en Enfermería por la Universidad de Lleida y Máster en Investigación en Salud. Fue presidenta del Consejo del Estudiantado de las Universidades Catalanas entre los años 2012 y 2014 y ha participado en procesos de evaluación de las universidades de diferentes agencias como el Agencia para la Calidad del Sistema Universitario de Cataluña . Actualmente es investigadora predoctoral en el Instituto Nacional de Educación Física de Cataluña . Ha sido voluntaria de Cruz Roja . [2] En las elecciones al Parlamento de Cataluña de 2017 fue elegida como diputada con la lista de Esquerra Republicana de Catalunya-Cataluña Sí

  1 hHace 1 hora
Per tu , i per la teva família i amics i per les company@s que, com tu, pateixen la repressió del regne d'Espanya. Avui et recordem amb les teves paraules a la llegides per la Diana i el teu prec: No defalliu! Ànims i seguin .

. Sra. Gemma Espigares Tribó - Fitxa del diputat/ada - Parlament de ...

https://www.parlament.cat/web/composicio/...fitxa/index.html?...
I. Sra. Gemma Espigares Tribó. Filiació; Agenda d'avui; Càrrecs; Activitat; Contacte; Declaracions de rendes, de béns, d'activitats i càrrecs i d'interessos econòmics ...

Declaracions de rendes, de béns, d'activitats i càrrecs i d'interessos econòmics

Capital mobiliari

Import aproximat de comptes corrents i altres dipòsits bancaris en la data de la declaració (inclou només la part corresponent al declarant)
Import: 15.000,00 €
 EN BLANCO

Activitats professionals del diputat durant el mandat i els tres anys anteriors a l'elecció, i també la pertinença, durant aquest període, a consells i òrgans de l'administració d'empreses, organitzacions no governamentals, associacions i altres organismes amb personalitat jurídica

- Investigadora predoctoral a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalaunya (centre de Lleida) des del 2 de març de 2015 al 16 de febrer de 2018.
- Avaluadora de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) entre 2010 i 2017.
- Avaluadora a Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA) entre 2014 i 2016.
- Avaluadora a la Agencia de Calidad y Prospectiva Universitaria de Aragón (ACPUA) al 2016.
- Avaluadora a Agencia para la Calidad del Sistema Universitario de Castilla y León (ACSUCYL) des de 2017.
- Membre del Consell Assessor de l'Agència Euskal Unibertsitate Sistemaren Kalitate Agentzia / Agencia de Calidad del Sistema Universitario Vasco (UNIBASQ) entre desembre 2014 i febrer 2018.
- Membre del Consell Assessor Científic de la Càtedra de Desenvolupament d'Organitzacions i Territoris Saludables de la Universitat de Lleida (DOTS-UdL) des de 2015 fins a l'actualitat. No remunerat.
- Membre de l'Executiva comarcal del Segrià d'Esquerra Republicana de Catalunya des de 2015 fins a l'actualitat. No remunerat.

Assignacions que, si escau, pugui percebre el diputat per l'exercici d'un mandat en una altre parlament o per raó d'un càrrec representatiu

Activitats remunerades que el diputat acompleixi durant l'exercici del seu mandat, per compte propi o per compte d'altri

Pertinença a consells o òrgans d'administració d'empreses, organitzacions no governamentals, associacions i altres organismes amb personalitat jurídica, o qualsevol altra activitat extraparlamentària directiva o gestora, remunerada o no, que el diputat exerceixi

- Membre del Consell Assessor Científic de la Càtedra de Desenvolupament d'Organitzacions i Territoris Saludables de la Universitat de Lleida (DOTS-UdL) des de 2015 fins a l'actualitat. No remunerat.
- Membre de l'Executiva comarcal del Segrià d'Esquerra Republicana de Catalunya des de 2015 fins a l'actualitat. No remunerat.

Activitats ocasionals remunerades de qualsevol mena, incloses les literàries, artístiques, acadèmiques o d'assessoria, si la remuneració, en conjunt, excedeix els 5.000 euros en un any natural

Participació en empreses o societats durant el mandat i els tres anys anteriors a l'elecció, si atorga al diputat una influència rellevant en l'entitat de què es tracti

Suport econòmic, personal o material prestat per tercers al diputat que complementi els mitjans facilitats pel Parlament i pels grups parlamentaris

Altres interessos de contingut econòmic que poden influir en l'exercici de les funcions del diputat

en GOOGLE

Noticias destacadas

 "La opción de que el presidente del Parlament, Roger Torrent, pudiese ser una alternativa a Oriol Junqueras en Esquerra, ante el encarcelamiento del líder del partido y la fuga al extranjero de la número dos, Marta Rovira, se está empezando a diluir a consecuencia dela imagen que está dando la actuación de Torrent al frente de la cámara.

El problema de Torrent para, por ejemplo, ser un futuro candidato a la presidencia de la Generitat es que, según algunos portavoces parlamentarios de partidos catalanes, no está actuando como un presidente de todas las formaciones y de todos los ciudadanos catalanes, lo que perjudica sus opciones de cara a una futura promoción política."

 EN LA SECESIONISTA TV3

ETA anuncia oficialment la seva dissolució en un comunicat dirigit al poble basc

L'organització armada dona per dissoltes "completament totes les seves estructures" i per acabada l'activitat política
EN EL SECESIONISTA Y SUBVENCIONADO ARA

portada ara 4/5/18

Així s’adoctrina a les aules, segons l’Estat

El ministeri fa públics els casos que considera sospitosos d’alliçonar políticament els alumnes

“Mai va ser un problema ser fill de guàrdia civil”

El Sergi, exalumne d’El Palau, diu que ni ell ni la seva família se sentien assenyalats

El PP valencià llança la campanya 'No a l'adoctrinament a les aules', que recull denúncies anònimes a la seva web

Els populars presenten la iniciativa "en defensa de la llibertat als centres educatius"

Ofensiva frustrada del PP contra TV3 al Parlament

El ple s'oposa a demanar a la CCMA que no faci "apologia dels actes violents dels CDR"

El nou horitzó d’ERC: tornar al consens del dret a decidir per poder fer la República

Els republicans reconeixen que amb el 50% de la ciutadania no n’hi ha prou per afrontar "l'embat"

El govern espanyol recorrerà la llei de la presidència si s'acaba debatent al Parlament

La Moncloa diu que els serveis jurídics de l'Estat ja tenen preparat el recurs

Ciutadans acudeix al TC contra la delegació de vot de Puigdemont i Comín i demana mesures cautelars

La formació considera que els diputats no tenen dret a exercir el vot de manera telemàtica perquè són "fugats de la justícia"

"Puigdemont o el que digui ell": JxCat assegura que el president farà una proposta de "màxim consens"

Batet admet que "si no es pot fer la investidura" sempre hi ha l'escenari de repetir eleccions

Puigdemont i Paluzie es reuneixen a Berlín i acorden "refermar el mandat de l'1-O"

L'ANC informa que el president els ha refermat el seu "compromís amb la República"

Jordi Sànchez va demanar a Puigdemont que evités la presó i marxés a l'exili

L'exvicepresident de l'ANC Agustí Alcoberro ho explica en una carta publicada al Nació Digital

El Parlament dona suport a les accions dels CDR i denuncia "la criminalització" rebuda per part de l'Estat

JxCat, ERC, la CUP i CatECP hi voten a favor, mentre que Cs, PP i PSC ho fan en contra

PRENSA

Fin de ETA

Los fugados que ETA ya no controla

Hacienda embarga 10.000 euros a Ómnium para hacer frente a una sanción

| R. Rosado. | Madrid

El juez del voto particular, «tranquilo» y «emocionado» por el apoyo de sus compañeros

Elecciones catalanas

El Gobierno recurrirá la Ley de Presidencia para investir a distancia a Puigdemont

Los servicios jurídicos del Estado tienen ya preparado el recurso contra la reforma de la Ley de Presidencia de la Generalitat.

ERC reconoce que la república catalana no existe y busca más apoyos para conseguirla

Acoso escolar

Exámenes a niños de 8 años sobre los «presos políticos»

Caso ITV

El TSJC envía a Oriol Pujol a juicio por las ITV y con jurado popular

| Joan Planes. | Barcelona
 


Educación investiga setenta casos de adoctrinamiento escolar en Cataluña

Los resultados podrían desvelarse el martes en la reunión que miembros del Gobierno mantendrán con algunas familias
ESTHER ARMORA 2

Las autonomías piden más de 30.000 millones de euros para cubrir gastos

Los gobiernos regionales tienen que hacer frente este año a 26.000 millones por vencimientos de deuda, y pagar 4.000

 

Ignatieff: "Aventurarse en la secesión unilateral es hacer imposible la política"

 

El Gobierno advierte de que ya tiene listo el recurso contra una investidura telemática en Cataluña

Elsa Artadi gana terreno para presidir la Generalitat

Torrent a los políticos presos: “Haremos lo que haga falta para sacaros de allí”

El Consejo de Europa acusa a España de no cumplir sus recomendaciones contra la corrupción

París 37

PP y Ciudadanos agitan el miedo al ‘procés’ en Navarra, Valencia y Baleares



EN LIBERTAD SIN REHABILITAR

El violador de la Verneda agrava la ira de las víctimas

Educación recibe quejas de padres de 24 escuelas por "adoctrinamiento"

Rajoy recurrirá la ley de la presidencia para investir a distancia a Puigdemont

 

Por el 1-0

Educación requiere a 50 escuelas catalanas por “adoctrinar” a menores


Final de ETA

El acercamiento de los presos, el debate que viene


La cuestión catalana

El Gobierno recurrirá la reforma de la ley de Presidència



En los últimos 12 años

Los notarios denuncian más de 5.000 operaciones de blanqueo de capitales

 Por ­último, los notarios cuentan con la base de datos de personas con responsabilidad pública, léase 25.000 políticos y altos funcionarios, así como sus allegados que trabajan para las distintas administraciones. De esa base de datos también se podrían detectar fraudes, pero toca ponerse a investigar.

¡¡¡NUNCA LEÍ QUE DENUNCIARAN A UN PUJOL Y SUS INFINITAS SOCIEDADES!!!
 
Impacto económico

El Banco de España avisa de “efectos adversos” si crece la inestabilidad en Catalunya

 PRENSA ANDORRA

www.diariandorra.ad



Façana del Grup Assegur.

 4 de maig del 2018

El Govern impulsarà pisos socials amb una fundació privada

Espot anuncia que en 15 dies es votarà la llei òmnibus per pal·liar la manca d’habitatge de lloguer

El sector de la construcció torna a necessitar mà d’obra qualificada

Les empreses constructores milloren el seu volum de negoci, tot i que de forma moderada
 

Editorial

L’economia creix sense agafar un bon ritme

El comerç es queixa, la construcció millora

Andbank Brasil signa un acord amb la potent gestora Triar

L’entitat augmentarà els seus actius fins a 5.000 milions de reals

0 comentarios: